KTTC Paal
Sporthal 't Park
Parkstraat 40
3583 Paal
ttcpaal@gmail.com

Info

Tafeltennisclub KTTC Paal werd opgericht in 1971 door een 4-tal vrienden. Ondertussen is de club uitgegroeid tot een hedendaagse sportclub met 75 leden van 8 tot 85 jaar oud. Het feit dat de oprichters van de club tot op vandaag nog steeds actief betrokken zijn bij onze clubwerking bewijst dat we nog steeds een grote groep vrienden zijn die vooral genieten van het tafeltennis spelen.

Onze grootste doelstelling is dan ook om dit zo te houden en op deze basis de sportieve prestaties uit te bouwen. Gezelligheid, sfeer en passie voor de sport worden dan ook hoog in het vaandel gedragen binnen onze club.

Heb je zin om zelf regelmatig 'een balletje te komen slaan' of ben je toch vooral geïnteresseerd om de clubsfeer te ervaren vooraleer je wil aansluiten? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in de sporthal in Paal:
  • Elke dinsdagavond tussen 19u00 en 21u30 op het vrije trainingsmoment.

  • Elke donderdagavond van 19u00 tot 20u30 tijdens de jeugdtrainingen, met aansluitend de training voor de competitiespelers van 20u30 tot 22u00..

Tafeltennis is een laagdrempelige sport en dit willen wij ook ondersteunen, het enige dat je nodig hebt om te starten is een sportieve outfit en sportschoenen die geschikt zijn voor in een sporthal. Tafels, netjes, ballen en paletten liggen ter beschikking!

De eerste 3 weken kan je gratis komen ondervinden hoe het tafeltennissen je bevalt, nadien vragen we een bijdrage van 90,00 euro voor een heel seizoen.

Jong of minder jong, man of vrouw, ervaren of nog totaal onbekend met tafeltennis, ambities om op termijn competities te spelen of toch eerder recreatief… Iedereen is even welkom!

Heb je nog vragen: aarzel dan niet ons te contacteren via een van onze kanalen: